Manchester City Mercato Extern Raheem Sterling Romeo Lavia Southampton Anglia

FOTO După Sterling, City pierde încă un fotbalist. "Cetățenii" îl pot cumpăra înapoi, dar pe o sumă colosală

Manchester City și-a cedat tânărul jucător de la U23, Romeo Lavia, la Southampton.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 09:15
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 09:16
Din articol

Lavia este cotat pe piață la 2 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Belgianul a fost cedat definitiv la Southampton, dar conducerea "cetățenilor" a stipulat o clauză în contractul mijlocașului prin care va putea fi cumpărat înapoi.

City l-ar putea aduce înapoi pe Lavia, dacă sportivul se dezvoltă suficient de bine din punct de vedere fotbalistic, dar pe o sumă uriașă. 40 milioane de euro este clauza stipulată în contractul belgianului, la Southamtpon, cu privire la revenirea pe Etihad, anunță jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano.

Lavia, la City

Romeo Lavia a disputat doar două partide pentru echipa mare a lui Manchester City, în cupele interne. În Carabao Cup, belgianul și-a făcut apariția în victoria cu 6-1, împotriva lui Wycombe, iar în FA Cup, mijlocașul defensiv a bifat prima apariție în meciul victorios cu Swindon, 4-1.

Fotbalistul a făcut furori la gruparea under 23 de pe Etihad. Lavia a participat în 38 de partide, unde a marcat două goluri și a pasat decisiv de patru ori. 

Belgianul a fost convocat la echipa națională de opt ori în total. Șapte selecții au fost la Under 19, înainte să fie chemat la Under 21.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!