Manchester City Mercato Extern Raheem Sterling Romeo Lavia Southampton Anglia

FOTO După Sterling, City pierde încă un fotbalist. "Cetățenii" îl pot cumpăra înapoi, dar pe o sumă colosală

Manchester City și-a cedat tânărul jucător de la U23, Romeo Lavia, la Southampton.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 09:15
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 09:16
Din articol

Lavia este cotat pe piață la 2 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Belgianul a fost cedat definitiv la Southampton, dar conducerea "cetățenilor" a stipulat o clauză în contractul mijlocașului prin care va putea fi cumpărat înapoi.

City l-ar putea aduce înapoi pe Lavia, dacă sportivul se dezvoltă suficient de bine din punct de vedere fotbalistic, dar pe o sumă uriașă. 40 milioane de euro este clauza stipulată în contractul belgianului, la Southamtpon, cu privire la revenirea pe Etihad, anunță jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano.

Lavia, la City

Romeo Lavia a disputat doar două partide pentru echipa mare a lui Manchester City, în cupele interne. În Carabao Cup, belgianul și-a făcut apariția în victoria cu 6-1, împotriva lui Wycombe, iar în FA Cup, mijlocașul defensiv a bifat prima apariție în meciul victorios cu Swindon, 4-1.

Fotbalistul a făcut furori la gruparea under 23 de pe Etihad. Lavia a participat în 38 de partide, unde a marcat două goluri și a pasat decisiv de patru ori. 

Belgianul a fost convocat la echipa națională de opt ori în total. Șapte selecții au fost la Under 19, înainte să fie chemat la Under 21.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies