Gareth Bale David Beckham Inter Miami LAFC Mercato Extern Campionate externe

Clubul lui David Beckham nu l-a vrut pe Bale. Explicația unui fost internațional englez

Gareth Bale și-a anunțat plecarea de la Real Madrid în această perioadă de mercato și a putut ajunge la Inter Miami, unde David Beckham are câteva acțiuni.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 08:24
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 08:24

Phil Neville, fostul internațional englez care a făcut furori la Manchester United, a oferit și explicația cu privire la situația lui Bale și de ce nu s-a putut realiza transferul la Inter Miami.

„În acest moment, simt că încă suntem în acea fază de reconstruire și va fi timp suficient să adăugam cireașa de pe tort”, au fost cuvintele lui Neville, potrivit Marca.

Inter Miami se află într-o stare de reconstrucție, iar Gareth Bale le-ar fi îngreunat situația. Cum galezul a rămas un fotbalist de top al vremurilor actuale, chiar și după plecarea de la Real, mutarea sa la o echipă în stadiul respectiv ar încetini procesul.

Bale, la Los Angeles FC

Los Angeles FC a fost echipa pe care Gareth Bale a ales-o în urma plecării de la deținătoarea Ligii Campionilor. Galezul a oferit și primele declarații în tricoul noii sale formații și este pregătit să aducă trofee în palmaresul clubului din Los Angeles.

„Sunt extrem de entuziasmat pentru această mutare la LAFC. E locul potrivit pentru mine și pentru familia mea în acest moment al carierei mele și abia aștept să încep antrenamentele cu echipa și sunt pregătit să câștig cât mai multe trofee cu Los Angeles”, a declarat Gareth Bale, pentru site-ul oficial al clublui Los Angeles FC.

Gareth Bale, jucătorul pentru care Real Madrid a plătit 101 milioane de euro

Galezul a ajuns să valoreze trei milioane de euro, conform Transfermarkt. În 2018, Bale a atins cea mai mare cotă pe piață din cariera sa, 90 milioane de euro, potrivit aceleiași surse.

Real Madrid l-a adus pe Gareth de la Tottenham, în 2013, pentru 101 milioane de euro. Bale a câștigat cinci Champions League cu gruparea blanco în anii petrecuți pe Bernabeu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies