Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United! Anunțul făcut de englezi

Cristiano Ronaldo Manchester United Premier League Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 19:26
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 19:33

Cristiano Ronaldo (37 de ani) vrea să o părăsescă pe Manchester United dacă va primi o ofertă mai bună de la o echipă europeană puternică.

Daily Mail a publicat în versiunea sa online o informaţie ”pe surse” care confirmă faptul că atacantul Cristiano Ronaldo a cerut conducerii clubului Manchester United să îl lase să plece în cazul în care jucătorul ar primi o ofertă financiară satisfăcătoare pentru seazonul viitor.

Atacantul în vîrstă de 37 de ani a luat această decizie după ce în ultima perioadă au apărut semnale că Bayern Munchen şi Chelsea Londra ar fi interesate de serviciile sale.

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să evolueze anul viitor în Champions League, iar Manchester United nu s-a calificat pentru această competiţie. Portughezul estimează că mai poate evolua la nivel înalt încă trei sau patru sezoane.

Se pregătește trădarea?! Întâlnire-șoc între noul șef al lui Chelsea și agentul lui Ronaldo

Viitorul lui Cristiano Ronaldo (37 ani) la Manchester United pare a fi incert, după sezonul slab al „diavolilor roșii”. 

Astfel, s-a pus deja problema plecării lui Ronaldo de la United, lusitanul fiind nemulțumit de ce s-a întâmplat la echipă. Conform The Athletic, importantă publicație sportivă din Marea Britanie, agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, s-a întâlnit cu noul șef al lui Chelsea, Todd Boehly, cel care a preluat echipa de la Roman Abramovich.

Sursa citată informeză că discuția dintre cei doi s-a centrat, în mare parte, pe situația lui Cristiano Ronaldo și posibilitatea ca fotbalistul să schimbe echipa în această vară, Chelsea fiind o opțiune serioasă. Ronaldo mai are un an de contract cu Manchester United -  mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!