Cristiano Ronaldo familia Glazer Manchester United Anglia

După Cristiano, potopul! Interviul portughezului a declanșat nebunia: conducătorii lui Manchester United, gata să vândă clubul 

Manchester United a anunțat oficial despărțirea de Cristiano Ronaldo (37 ani) după interviul exploziv pe care l-a acordat în urmă cu o săptămână. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 08:40
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 08:43

Superstarul portughez a oferit un interviu în două părți în care îi ataca pe conducătorii lui Manchester United, despre care a spus că „nu le pasă de club”. Mai mult, atacantul lusitan s-a plâns de condițiile de pe Old Trafford, dezvăluind că sunt fix aceleași ca în perioada în care a jucat pentru prima dată în tricoul „diavolilor roșii”, în urmă cu mai bine de 15 ani. 

Cristiano Ronaldo nu i-a „iertat” nici pe The Glazers, americanii care au cumpărat clubul din Premier League în urmă cu 17 ani, iar la câteva ore după anunțul despărțirii de Cristiano Ronaldo, Manchester United mai lansa un comunicat. 

Manchester United e de vânzare

În comunicat, United anunța că începe un proces prin care sunt explorate alternative strategice pentru club, inclusiv un nou investitor sau o posibilă vânzare a clubului. Familia Glazer lucrează intens cu consultanți financiari în proces, care ar putea duce la o vânzare parțială a clubului sau la investiții legate de stadion și infrastructură. 

„Așa cum căutăm să construim istoria de succes a clubului, conducerea a autorizat o evaluare detaliată a alternativelor strategice. Vom evalua toate opțiunile pentru a ne asigura că ne mulțumim fanii, iar Manchester United își maximizează oportunitățile disponibile de la club în prezent și în viitor”, se arată în comunicatul transmis de Avram Glazer și Joel Glazer. 

Conform Reuters, miliardarul britanic Jim Ratcliffe și-a exprimat dorința de a cumpăra United. Nu doar în Europa există interes pentru clubul englez, ci și în Asia, acolo unde chinezii au început să investească în cluburile europene în ultimii ani.  

Modifică setările cookies