După ce Klopp a anunțat că Liverpool nu mai face transferuri, presa internațională a scris despre starul cerut de antrenor la echipă

Liverpool Jurgen Klopp Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 19:12
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 19:11

„Cormoranii” se află pe locul nouă în acest moment în clasamentul din Premier League.

Liverpool a început slab sezonul, a reușit să se redreseze la un moment dat, însă, în cele din urmă, „cormoranii” au picat din nou de la datorie și au ajuns pe locul nouă.

După ce Klopp a anunțat că Liverpool nu mai face transferuri, presa internațională a scris despre starul cerut de antrenor la echipă

Având în vedere faptul că Liverpool are nevoie de un mijloc mai bine compartimentat, publicația GOAL a scris faptul că Jurgen Klopp l-a cerut pe N'Golo Kante conducerii de pe Anfield.

„Klopp crede că N'Golo Kante încă e un mijlocaș de clasă mondială, care ar adăuga multă calitate mijlocului său și îl vrea gratis în vară”, au scris jurnaliștii britanici.

Asta sigur îi va enerva pe fanii lui Liverpool! Răspunsul lui Klopp când a fost întrebat dacă vor mai exista transferuri la echipă

„Cormoranii” au fost eliminați din FA Cup, după ce Brighton a „smuls” victoria în ultimule minute. Meciul a fost în direct pe Pro Arena & VOYO.

După meci, Jurgen Klopp a vorbit, printre altele, și despre ce transferuri vor mai exista la Liverpool în această perioadă de mercato din iarnă. Cu un mijloc instabil, care ar avea nevoie de retușuri, antrenorul neamț a anunțat clar că nu va mai exista nicio mutare pe Anfield până la finalul sezonului.

„Nimic nu se va mai întâmpla în această fereastră de transferuri, nimic mai mult. E totul ok cu lotul ăsta”, a precizat Jurgen Klopp, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

Fanii „cormorani” se vor mulțumi, astfel, cu o singură mutare în perioada din iarnă: Cody Gakpo. Liverpool a plătit 42 milioane de euro pe mutarea neerlandezului cotat la 60 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!