GALERIE FOTO Din Liga Campionilor, direct în Championship! Echipa cu care negociază Gareth Bale

Gareth Bale cardiff city Real Madrid Tara Galilor Anglia Gareth Bale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2022, 12:13
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2022, 12:13

Atacantul galez Gareth Bale, aflat la final de contract cu echipa Real Madrid, ar fi tentat de o revenire în ţara sa, după ce reprezentanţii jucătorului au confirmat pentru BBC Wales, miercuri, că au discutat cu clubul Cardiff City FC, care evoluează în Championship (divizia a doua engleză de fotbal), informează AFP.

După nouă sezoane în Spania, jucătorul în vârstă de 32 de ani, care a jucat un rol cheie în calificarea naţionalei sale la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, ar fi pregătit să revină în oraşul natal.

Gareth Bale, aproape de un transfer în Championship, la Cardiff City!

Mai multe variante pentru continuarea carierei sale au fost vehiculate în ultima perioadă, între MLS (SUA), Tottenham sau Newcastle, dar agenţii săi au declarat pentru televiziunea publică britanică că sunt în negocieri cu preşedintele "Bluebirds", Mehmet Dalman.

  • Gareth Bale

Câştigător de cinci ori al Ligii Campionilor, Bale a explicat deja că nu se opune unui transfer la o echipă mai modestă.

"Nu ştiu dacă nivelul de joc face o asemenea diferenţă. Un meci de fotbal, rămâne un meci de fotbal. Am nevoie de timp să reflectez la ce este mai bine pentru mine, pentru familia mea, copiii mei şi sper că vom găsi soluţia potrivită", a spus el, potrivit Agerpres.

Un transfer la Cardiff ar implica un enorm sacrificiu financiar în raport cu cei 700.000 de euro pe săptămână pe care îi încasa la Real Madrid, dar agentul său, Jonathan Barnett, a afirmat că "ce va face Gareth nu va fi legat de bani".

Bale a fost prezent, miercuri, la centrul de antrenament al echipei Cardiff City.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!