Cristiano Ronaldo Erik ten Hag Manchester United Tottenham Anglia

Din ce în ce mai rău pentru Cristiano Ronaldo! Hotărârea luată de Erik ten Hag după incidentul de la meciul cu Tottenham

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost din nou în centrul atenției, de această dată la meciul Manchester United - Tottenham 2-0, în ciuda faptului că a fost rezervă neutilizată.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 10:14
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 10:22

În etapa a zecea din Premier League, Manchester United a obținut o victorie importantă împotriva lui Tottenham, 2-0, grație golurilor reușite de Fred (29 ani) și Bruno Fernandes (28 ani), în minutele 47 și 69. 

Cristiano Ronaldo a fost, din nou, rezervă neutilizată, fapt care nu i-a convenit starului portughez. Văzând că antrenorul lui Manchester United nu are de gând să-l introducă în teren, fotbalistul s-a îndreptat către vestiare în minutul 89. 

La o zi după meciul cu Tottenham, Manchester United a emis un comunicat de presă în care a anunțat că "Ronaldo nu va face parte din lotul echipei pentru meciul cu Chelsea, însă ceilalți jucători din lot sunt concentrați pentru pregătirea partidei".

Cristiano Ronaldo, exclus și de la antrenamentele echipei

Presa britanică a dezvăluit că Erik ten Hag nu s-a oprit aici cu pedepsele și a decis ca fotbalistul să nu se pregătească în această perioadă cu prima echipă, pentru a evita situațiile tensionate între jucători.

Starul portughez ar putea să fie pedepsit și financiar, amenda ridicându-se la un milion de lire sterline

Dacă se va concretiza, aceasta va fi cea mai mare amendă din istoria fotbalului. Până la această sancțiune, Harry Kane și Carlos Tevez se aflau în top, cu câte 400.000 de lire sterline.

Modifică setările cookies