Dieta incredibilă a lui Erling Haaland! S-a inspirat de la Ronaldo și s-a transformat într-un 'monstru': "Mănâncă precum un urs"

Erling Haaland Cristiano Ronaldo dieta Erling Haaland Manchester City Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 16:46
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 17:02

Manchester City a oficializat transferul lui Erling Haaland, de la Borussia Dortmund.

Manchester City a anunțat că "a ajuns la un acord de principiu cu Borussia Dortmund pentru transferul atacantului Erling Haaland", mutarea urmând să intre în vigoare de la 1 iulie 2022.

Norvegianul va semna un contract pe cinci sezoane cu City, cu un salariu săptămânal de 360.000 de euro, adică 51.430 de euro pe zi!

Salariul net din următorii cinci ani va fi de 93,8 milioane de euro, la care se pot adăuga alte 7 milioane ca bonusuri, în funcție de performanțele lui Haaland, mai exact dacă va deveni golgheterul Premier League sau dacă va câștiga titlul de campion.

Transformare fizică impresionantă pentru starul norvegian

La 1,94 m, Erling Haaland este unul dintre cei mai masivi jucători, fizicul său fiind unul impresionant. 

Potrivit informațiilor apărute într-un material din presa britanică, sportivul de 21 de ani mănâncă de șase ori pe zi, alimentația sa bazându-se în mod deosebit pe pește, fructe de mare, pui și paste, toate gătite cât mai natural, fără grăsimi și condimente. 

"Erling a făcut o mulțime de sacrificii, a plecat de acasă la 16 ani și s-a mutat la Molde, este mult mai profesionist decât eram eu.

Patrice Evra i-a povestit despre dieta lui Ronaldo, iar Erling încearcă să țină cont de ceea ce a aflat, deoarece Cristiano încă este în top la o vârstă înaintată", a declarat tatăl său, Alf-Inge Haaland. 

Colegul de la națională, Josh King, a mărturisit că nu a văzut pe nimeni altcineva mâncând la fel de mult precum Haaland, explicând că "mănâncă precum un urs", ajungând la 4000 de calorii pe zi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!