Dezvaluirea facuta de Gerrard in cartea sa: episod incredibil cu Balotelli la antrenamente! "De-asta n-o sa ajunga niciodata sus!"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Septembrie 2015, 14:41

	Dezvaluirea facuta de Gerrard in cartea sa: episod incredibil cu Balotelli la antrenamente! "De-asta n-o sa ajunga niciodata sus!"

Steven Gerrard isi va lansa toamna aceasta a doua carte autobiografica, "My Story"

Daily Mail a publicat in ultimele zile mai multe pasaje din cartea pe care Steven Gerrard o va lansa in aceasta toamna. "Va fi cartea anului in sport", sunt convinsi jurnalistii englezi.

Gerrard a povestit in cartea sa un episod de la un antrenament al lui Liverpool in urma caruia a ajuns la concluzia ca "Balotelli nu va ajunge niciodata un fotbalist cu adevarat mare".

"Pregateam defensiva la fazele fixe in timpul unui antrenament, iar Balotelli i-a spus lui Brendan Rodgers: 'Eu nu fac marcaje la cornere pentru ca nu pot'. Am innebunit! Aproape am cazut in poarta."

"M-am gandit 'Cine esti tu? Ai 1,86 si esti unul dintre cei mai puternici jucatori din echipa si nu poti sa faci marcaj la cornere? Brendan a fost foarte ferm si i-a transmis: 'Acum poti. Si daca nu poti, o sa inveti!' Mourinho a avut dreptate cand a spus ca Balotelli este imposibil de antrenat."

"E foarte talentat, dar nu va ajunge niciodata sus din cauza mentalitatii sale si a oamenilor din jurul lui.", a povestit Gerrard.

"My Story" este a doua carte autobiografica a lui Steven Gerrard, dupa cea lansata in 2007, "My Autobiography".

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies