Darwin Nunez Liverpool liverpool - crystal palace Anglia

Darwin Nunez și-a ”turnat cenușă în cap”! Ce a spus starul lui Liverpool, după gestul pentru care a luat cartonașul roșu

Darwin Nunez (23 de ani), atacantul celor de la Liverpool, a fost eliminat în meciul cu Crystal Palace din Premier League, scor 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 23:30
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 23:30

Sud-americanul și-a ”turnat cenușă în cap” după gestul pentru care a fost eliminat, mai ales că și-a lăsat echipa în zece oameni la scorul de 0-1. 

Darwin Nunez: ”Voi învăța din greșelile mele”

„Sunt conștient că am avut o atitudine urâtă. Voi învăța din greșelile mele și nu se va mai întâmpla”, a scris Darwin Nunez, pe Twitter.

În minutul 57, la scorul de 1-0 pentru Crystal Palace, după o fază de atac a lui Liverpool încheiată cu aut de poartă, Darwin Nunez a fost surprins având un dialog aprins cu Joachim Andersen, fundașul danez al oaspeților. 

Reluările au arătat că totul a pornit după un gest al danezului, care a țipat la uruguayan și l-a împins, cel mai probabil reproșându-i protestele la adresa arbitrului.

Imediat după ce a fost atins, Nunez s-a întors către Andersen și l-a lovit cu capul în figură, iar Paul Tierney i-a arătat direct cartonașul roșu atacantului de la Liverpool.

S-a terminat 1-1, iar Liverpool este la al doilea pas greșit în campionat, în primele două etape, după egalul cu Fulham din etapa trecută, scor 2-2.

În următoarea rundă, Liverpool se va deplasa pe terenul rivalei Manchester United, care este ultima în Premier League după două etape, în timp ce Crystal Palace își va măsura forțele cu Aston Villa, echipa pregătită de Steven Gerrard.

Modifică setările cookies