Joachim Anderson Crystal Palace Darwin Nunez Liverpool Premier League Anglia

FOTO ȘI VIDEO Darwin Nunez, eliminat la primul meci pentru Liverpool pe Anfield! Ieșire violentă a starului uruguayan

Darwin Nunez (23 de ani), atacantul lui Liverpool, a văzut direct cartonașul roșu în meciul cu Crystal Palace, contând pentru etapa a doua din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 23:38
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 23:37

În minutul 57, la scorul de 1-0 pentru Crystal Palace, după o fază de atac a lui Liverpool încheiată cu aut de poartă, Darwin Nunez a fost surprins având un dialog aprins cu Joachim Andersen, fundașul danez al oaspeților. 

Darwin Nunez, roșu direct în Liverpool - Crystal Palace

Reluările au arătat că totul a pornit după un gest al danezului, care a țipat la uruguayan și l-a împins, cel mai probabil reproșându-i protestele la adresa arbitrului.

Imediat după ce a fost atins, Nunez s-a întors către Andersen și l-a lovit cu capul în figură, iar Paul Tierney i-a arătat direct cartonașul roșu atacantului de la Liverpool.

Pentru Darwin Nunez a fost primul meci oficial jucat pe Anfield Road după transferul la Liverpool. În schimbul atacantului, vicecampioana Angliei a plătit deja nu mai puțin de 75 de milioane de euro celor de la Benfica, însă suma totală a mutării poate ajunge la 100 de milioane.

Rămâne de văzut ce suspendare va primi Darwin Nunez pentru gestul său nesportiv, însă cert este că uruguayanul va rata derby-ul Manchester United - Liverpool, programat în etapa a treia din premier League, luni, 22 august, de la ora 22:00.

Darwin Nunez începuse excelent la Liverpool. Uruguayanul a marcat un gol în Supercupa Angliei, contra lui Manchester City (3-1), iar în duelul cu Fulham (2-2), din prima etapă a Premier League, a înscris și a oferit o pasă decisivă.

Modifică setările cookies