Cristiano Ronaldo Manchester United retragere cristiano ronaldo Anglia

Cristiano Ronaldo a stabilit momentul retragerii! Anunțul mamei sale

Cristino Ronaldo continuă să evolueze la cel mai înalt nivel, în ciuda faptului că se apropie de împlinirea vârstei de 37 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 20:30
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 20:30

Starul portughez s-a întors la Manchester United în această vară, după trei ani la Juventus, și a avut un impact extraordinar la formația engleză, mai ales în Champions League, unde a marcat de șase ori în cinci meciuri din grupe. 

Cristiano Ronaldo se va retrage la vârsta de 40 de ani

La începutul lunii decembrie, Cristiano Ronaldo a depășit bariera de 800 de goluri marcate în carieră, însă starul portughez nu are de gând să se oprească prea curând. Dolores Aveiro, mama portughezului, a dezvăluit că a avut o discuție cu fiul său, care i-a spus momentul în care plănuiește să se retragă.

"L-am întrebat deja dacă vrea să devină antrenor în momentul în care își va încheia cariera de fotbalist. Mi-a spus că vrea să se bucure de viață. Va juca până la vârsta de 40 de ani", a spus Dolores Aveiro, citată de The Sun.

Ronaldo va împlini 40 de ani în 2025. Contractul său cu Manchester United expiră în 2023, însă atacantul are opțiunea de a-și prelungi înțelegerea pentru încă un sezon.

Cristiano Ronaldo, 802 goluri în carieră

  • Real Madrid - 450
  • Manchester United - 131
  • Naționala Portugaliei - 115
  • Juventus - 101
  • Sporting - 5
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!