Cl Raducanu nu se astepta la asta in Anglia! A dat de Steaua si la noua echipa! Cum s-a pozat cu fular anti-Dinamo

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Februarie 2014, 21:43

	Cl Raducanu nu se astepta la asta in Anglia! A dat de Steaua si la noua echipa! Cum s-a pozat cu fular anti-Dinamo

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Claudiu Raducanu va juca la FC Romania in Anglia, echipa aflata in liga a 9-a din Anglia. Infiintata in 2006, echipa vrea sa urce pas cu pas pentru a deveni un nume din ce in ce mai respectat in fotbalul englez. Dupa ce a semnat cu FC Romania, Claudiu Raducanu a profitat si a vizitat cat mai multe locuri din Londra.

Un moment special pentru integrarea in echipa a avut loc atunci cand vicepresedintele echipei, Dragos Grigore, a invitat mai multi jucatori la el acasa, inclusiv pe fostul golgheter al Stelei. Acolo, i-a prezentat camera dedicata Stelei, plina cu fulare pro-Steaua, dar si create impotriva marii rivale, Dinamo.

"Claudiu s-a simtit bine la mine acasa. Noi cei de la echipa suntem o familie de stelisti" a spus Dragos Grigore pentru Anuntul.co.uk.

Claudiu Raducanu a jucat la Steaua intre 1999 si 2003, reusind sa inscrie 58 de goluri in 95 de aparitii in tricoul ros-albastrilor.

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies