Cristiano Ronaldo Diogo Dalot Manchester United Anglia

VIDEO "Cine e fotbalistul pe care îl admiri?". Cristiano Ronaldo, alegere neașteptată

Prima parte a interviului acordat de Cristiano Ronaldo jurnalistului Piers Morgan a fost difuzată miercuri seară, iar declarațiile portughezului au fost preluate de întreaga persoană internațională.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 08:00
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 08:02

Printre altele, Cristiano Ronaldo a vorbit despre criticile primite, lipsa progresului de la Manchester United sau deciziile ciudate pe care consideră că le-a luat clubul.

Cristiano Ronaldo: "Îl admir pe Diogo Dalot, e un adevărat profesionist"

În cadrul interviului, CR7 a fost întrebat de fotbaliștii pe care îi admiră, iar portughezul a oferit un nume la care puțini s-ar fi așteptat: fundașul dreapta Diogo Dalot (23 de ani), colegul său de la Manchester United și de la naționala Portugaliei.

"De la Manchester United îl pot menționa pe Dalot. Este tânăr, un adevărat profesionist și nu mă îndoiesc că va avea o carieră lungă în fotbal. E tânăr, inteligent și un adevărat profesionist. Ar mai fi Lisandro Martinez, Casemiro, care deja are peste 30 de ani, dar aș spune Dalot", a spus Ronaldo.

Întrebarea pentru jucătorul lui Manchester United a venit după ce Ronaldo s-a arătat dezamăgit de generația tânără, care nu ar mai fi la fel de dispusă să învețe de la fotbaliștii experimentați.

"Tinerii de acum nu sunt la fel ca cei din generația mea. Dar nu îi putem învinovăți, e parte din viață. Noile tehnologii îi distrag. Te ascultă, dar au două urechi. Pe una le intră ce le spui și pe alta le iese. E păcat, ai cele mai bune exemple în fața ta. Dacă nici măcar nu încerci să copiezi ce fac ei (n.r - jucătorii experimentați), e ciudat.

Eu, când aveam 18, 19, 20 de ani, mereu mă uitam la cei mai buni jucători, cum era Van Nistelrooy, Ferdinand, Roy Keane, Giggs. De aceea am succes și longevitate", a mai spus Ronaldo.

Modifică setările cookies