Erling Haaland Kevin De Bruyne Manchester City Anglia

Cifrele l-au transformat în fotbalistul momentului, însă Haaland "împarte" succesul cu un coleg: "Chimia e atât de naturală"

Erling Haaland este omul momentului în Premier League, cu 14 goluri reușite pentru Manchester City în primele opt etape. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 18:19
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 18:46

Starul norvegian a vorbit despre felul în care s-a integrat la campioana Angliei, mărturisind că performanțele remarcabile pe care le are în acest început de sezon i se datorează și lui Kevin De Bruyne. 

"Este o nebunie cu pasele, ne găsim unul pe altul. Sunt la club de câteva luni, dar chimia dintre noi e atât de naturală. Asta ar putea fi partea cea mai bună. Este firesc ca eu să sprintez şi el să mă găsească. Când asta vine natural, nu este nimic mai bun.

Este fantastic, este cu adevărat ceva special, dar nu putem să-i uităm şi pe ceilalţi. Kevin este un jucător, dar aş putea sta toată ziua să vorbesc despre toţi ceilalţi. Nu este doar el, acolo sunt mulţi alţii jucători şi alte pase uimitoare", a declarat Erling Haaland. 

Pep Guardiola, despre Erling Haaland: "Cifrele sale sunt înfricoșătoare, sincer"

"Ceea ce îmi place în ultima perioadă la el este că se implică mai mult în joc. La început mi-a spus că preferă să atingă mingea de cinci ori și să marcheze cinci goluri.

Nu-mi place asta, vreau să atingă mingea din ce în ce mai mult. Îmi place că participă mai mult la acțiuni, dar nu uită că cel mai mare talent al lui este să bage mingea în plasă", a declarat tehnicianul lui Manchester City.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!