Erling Haaland Manchester City Phil Foden Anglia

Gestul cu care Haaland și Foden demonstrează legătură strânsă din ei. Ce au făcut la finalul partidei în care au distrus-o pe United

Manchester City și Manchester United s-au întâlnit în etapa a noua din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 09:20
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 09:36

Cristiano Ronaldo (37 ani) a fost rezervă neutilizată în derby-ul etapei a opta din Premier League. Erik ten Hag (52 ani) a ales să mizeze în centrul atacului pe Marcus Rashford (24 ani). Însă englezul nu a putut aduce plusul necesar în ofensivă, iar Manchester City s-a impus cu un categoric 6-3, meci în care Erling Haaland (22 ani) și Phil Foden (22 ani) au fost la înalțime și au marcat câte o triplă. 

La finalul partidei, cei doi jucători de la campioana Angliei au luat câte o minge de pe teren, așa cum se procedează cu fotbaliștii care reușeșsc un hat-trick într-un meci. 

În plus, Haaland și Foden au împărțit trofeul de "jucătorul meciului", însă norvegianul i l-a oferit colegului său de echipă. 

Erling Haaland a ajuns astfel la 14 goluri marcate în 8 etape jucate în Premier League în acest sezon. Mai mult decât atât, norvegianul a ajuns la trei hat-trick-uri marcate în Premier League și l-a egalat pe Cristiano Ronaldo, care are tot atâtea reușite în campionatul englez. 

Erling Haaland: "Asta este ceea ce iubesc la această echipă"

Norvegianul a lăsat de înțeles că se simte excelent în tricoul noii sale echipe, unde s-a transferat în această vară, pentru 60 de milioane de euro.

"Se simte tot timpul (n.red. despre relația de joc cu Phil Foden), se văd pasele pe care ni le dăm între noi, mereu vrem să mergem în ofensivă și să atacăm.

Asta este ceea ce iubesc la această echipă: suntem mereu pregătiți de atac. Este extraordinar", a spus Erling Haaland.

Modifică setările cookies