Erling Haaland Lionel Messi Manchester City Pep Guardiola Anglia

Diferența dintre Erling Haaland și Lionel Messi în viziunea lui Pep Guardiola: "Acest adevăr trebuie spus"

Manchester City s-a impus cu 6-3 în partida cu Manchester United, partidă în care Erling Haaland și Phil Foden au bifat câte un hat-trick.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 18:18
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 19:06

Starul norvegian (22 ani) a ajuns la al șasele meci consecutiv în care înscrie pentru Manchester City și a intrat direct în istoria Premier League după hat-trick-ul reușit. Atacantul norvegian este primul fotbalist din istorie care reușește un hat-trick în trei meciuri consecutive pe teren propriu în campionat. 

Erling Haaland a ajuns astfel la 14 goluri marcate în 8 etape jucate în Premier League în acest sezon. Mai mult decât atât, norvegianul a ajuns la trei hat-trick-uri marcate în Premier League și l-a egalat pe Cristiano Ronaldo, care are tot atâtea reușite în campionatul englez. 

Diferența dintre Erling Haaland și Lionel Messi în viziunea lui Pep Guardiola

Întrebat la finalul partidei dacă atacantul norvegian va marca la fiecare meci așa cum făcea Lionel Messi la FC Barcelona, Pep Guardiola a făcut câteva precizări despre diferențele dintre cei doi.

"Diferența este că, poate, Erling are nevoie de toți colegii săi pentru a marca. Este incredibil. Messi avea abilitatea să o facă singur.

Acest adevăr trebuie spus. Messi nu trebuia să fie 'hrănit', în timp ce alți jucători au nevoie de asta. Este adevărat că Messi a marcat câteva goluri individuale remarcabile, dar și el avea colegi precum Xavi, Iniesta sau Busquets", a declarat Pep Guardiola.

Modifică setările cookies