Anglia

Cel mai SCUMP transfer din istoria lui Liverpool intra direct in TOP 3 cei mai mari BATAUSI & BETIVANI din Anglia!

E pe locul 8 in topul all-time al sumei de transfer insa a intrat in belele! Aflat in vacanta, s-a imbatat si i-a umflat ochiul fratelui sau vitreg!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2011, 12:21
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2011, 12:31

Andy Carroll i-a costat pe cei de la Liverpool nu mai putin de 41 de milioane de euro, atacantul venind in iarna de la Newcastle.

Cei de la Liverpool au fost avertizati dinainte de temperamentul jucatorului iar acesta a comis-o din nou in vacanta! "Bad-Boy" Carroll s-a luat la bataie cu fratele sau vitreg pe yachtul de lux care costa 22.000 euro saptamanal.

Carroll l-a luat la pumni si la muscat de deget pe Mark Simmonds si a ordonat ca el si sotia lui sa fie evacuati de pe yacht in mijlocul noptii.

Toata povestea le-a fost spusa de Mark celor de la News of the World: "Andy pur si simplu m-a asaltat. Ii puteam simti degetul presand pe ochi si credeam ca o sa explodeze! Apoi s-a dus si la nevasta mea. Cu cateva zile mai devreme am petrecut cu totii la o cina placuta pe nava" a spus Mark.

O sursa a ziarului britanic a povestit: "Tipa ca un nebun: <Plecati naibii inapoi la prietenii vostrii de rahat, la casa voastra de rahat si la viata voastra de rahat. Unde veti merge? Nu aveti bani deloc - curand va veti intoarce cu coada intre picioare>"

Carroll nu este la primul episod de violenta. A trebuit sa plateasca 12.000 euro unei fete pe care a atacat-o in fata unui club in 2008 si a primit o amenda de 1150 euro pentru ca a lovit un alt barbat intr-un club. In 2010, i-a rupt falca lui Steven Taylor la un antrenament al lui Newcastle.

O alta sursa apropiata de jucator a spus si el: "Fratii s-au certat si Mark a fost pus sa plece de pe yacht. Poate ca nu a fost cel mai prietenesc mod de a trata lucrurile dar fiecare poveste are doua puncte de vedere. Andy nu simte ca el a fost cel care a gresit."

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies