Scandal uriaș în Anglia! Fostul jucător al lui Liverpool, fotografiat în pat cu două femei necunoscute, cu două săptămâni înainte de nuntă 

Andy Carroll Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 11:38
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 11:39

Andy Carroll (33 ani) se află în centrul scandalului după ce au apărut pe rețelele de socializare niște imagini compromițătoare cu el.

Fostul jucător al lui Liverpool rămâne liber de contract în această vară, când îi expiră contractul cu West Brom, echipă cu care a semnat în ianuarie 2022. Carroll este logodit cu Billi Mucklow, star de televiziune, iar cei doi aveau programată nunta peste două săptămâni. 

Fostul internațional englez se află în Dubai, acolo unde a petrecut înainte de căsătorie, însă imaginile apărute cu el înainte de căsătorie au declanșat un adevărat scandal. Carroll a petrecut alături de Phoebe Robb, instructoare de fitness și cu Taylor Jane Wilkey, manager într-un bar. 

Cei trei au băut până în zori, iar apoi au mers în apartamentul de lux al fotbalistului, acolo unde femeile s-au fotografiat cu Carroll, care adormise. Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și au declanșat un scandal imens, viitoarea soție a jucătorului fiind șocată de fotografiile ce au apărut cu el. 

Andy Carroll a vorbit cu Billi Mucklow, logodnica sa, și i-a transmis că nu s-a petrecut nimic sexual între el și cele două femei, informează The Sun

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!