GALERIE FOTO Decizia neașteptată luată de logodnica care a aflat că partenerul său, fost jucător la Liverpool, ar fi înșelat-o cu două femei înaintea nunții

Billi Mucklow Andy Carroll Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 16:26
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 16:34

Billi Mucklow și Andy Carroll se află în centrul unui scandal major în Marea Britanie.

Cu câteva zile înainte de nuntă, au apărut mai multe imagini compromițătoare cu fostul jucător al lui Liverpool, în urma cărora s-a declanșat un adevărat scandal. 

Fostul jucător al lui Liverpool rămâne liber de contract în această vară, când îi expiră contractul cu West Brom, echipă cu care a semnat în ianuarie 2022. Carroll este logodit cu Billi Mucklow, star de televiziune, iar cei doi aveau programată nunta la începutul lui iunie. 

Fotbalistul, surprins în compania altor femei 

Carroll a petrecut alături de Phoebe Robb, instructoare de fitness și cu Taylor Jane Wilkey, manager într-un bar. Cei trei au băut până în zori, iar apoi au mers în apartamentul de lux al fotbalistului, acolo unde femeile s-au fotografiat cu Carroll, care adormise.

Billi Mucklow, decizie neașteptată despre nuntă

Dacă inițial vedeta de televiziune a fost surprinsă fără inelul de logodnă pe deget, între timp lucrurile par să se fi schimbat, iar nunta va avea loc așa cum era programată.

"Billi a fost total umilită de Andy, dar în adâncul ei, ea îl iubește. Câțiva prieteni au spus că va amâna sau anula nunta, dar ea s-a răzgândit acum. Nunta este peste două zile. Ea consideră că nu s-a întâmplat nimic în Dubai, vrea să fie curajoasă și să meargă înainte", a declarat o sursă din anturajul cuplului pentru The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!