Hakim Ziyech Chelsea PSG Anglia

Ce se întâmplă cu Hakim Ziyech după ce documentele pentru transferul la PSG au fost trimise greșit de trei ori

Hakim Ziyech (29 de ani), extrema dreaptă a lui Chelsea, a trăit câteva ore intense pe finalul perioadei de mercato. Marocanul a ratat pe ultima sută de metri un transfer la Paris Saint-Germain.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 18:43
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 18:45

Chelsea ajunsese la un acord cu PSG pentru împrumutul lui Ziyech pe Parc des Princes până la finalul sezonului. Totuși, anumite erori birocratice au făcut ca mutare să nu se mai realizeze.

Hakim Ziyech rămâne la Chelsea. Graham Potter: "A înțeles situația"

PSG a susținut că a primit inițial un document greșit de la Chelsea. Eroare a fost rectificată, însă avocații londonezilor au trimis ulterior contractul fără semnătura necesară, scrie L'Equipe. Gafa lui Chelsea s-a repetatat și a doua oară, documentele corecte fiind primite de PSG abia din a treia încercare, însă prea târziu, după încheierea ferestrei de mercato.

PSG a făcut apel la Liga Profesionistă de Fotbal, însă a fost respins, astfel că Hakim Ziyech a ratat transferul la PSG și va rămâne la Chelsea, formație cu care mai are contract până în 2025.

Graham Potter, antrenorul lui Chelsea, spune că Ziyech acceptă situația și este pregătit să joace în meciul cu Fulham, programat vineri, de la ora 22:00, în Premier League.

"Hakim Ziyech s-a întors în Anglia și s-a antrenat în această dimineață. Nu este nici prima, nici ultima oară când se întâmplă asta. E fotbalist profesionist și înțelege situația.

El se află sub contract cu noi și este disponibil pentru meciul cu Fulham. Va rămâne alături de noi pentru restul sezonului", a spus Graham Potter, potrivit L'Equipe.

Hakim Ziyech, semifinalist cu Marocul la Cupa Mondială din Qatar, joacă la Chelsea din 2020, după ce a fost cumpărat de la Ajax, pentru 40 de milioane de euro.

În acest sezon, Ziyech, care mai are contract până în 2025, a evoluat în 15 partde pentru Chelsea. Extrema dreaptă nu a marcat niciun gol și și-a trecut în cont un singur assist.

  • 20 de milioane de euro este cota de piață a lui Ziyech, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!