Liverpool Cody Gakpo Premier League Van Dijk Anglia

Ce a putut să declare Van Dijk cu aproape trei ore înainte de mutarea lui Cody Gakpo la Liverpool

Ce a putut să declare Van Dijk cu aproape trei ore înainte de mutarea lui Cody Gakpo la Liverpool

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 08:15
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 08:15

Liverpool a obținut trei puncte prețioase în lupta pentru primele patru în Premier League, având în vedere cât de slab a început stagiunea actuală a primului eșalon din Anglia.

Ce a putut să declare Van Dijk cu aproape trei ore înainte de mutarea lui Cody Gakpo la Liverpool

După victorie, căpitanul trupei din Merseyside, Virgil van Dijk, a vorbit despre faptul că formația dirijată de Jurgen Klopp are nevoie de noi mutări la echipă, iar aproape trei ore mai târziu, PSV Eindhoven a făcut anunțul oficial, că starul Cody Gakpo va pleca să semneze cu „cormoranii”.

„Sper că putem să aducem câțiva jucători noi la club. Vom vedea asta. Calitatea este întotdeauna binevenită la Liverpool”, a precizat căpitanul echipei, potrivit Mirror.

Liverpool a plătit 42 de milioane de euro pentru Cody Gakpo. Suma se poate apropia de 57 de milioane

Luni seară, PSV Eindhoven a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Liverpool pentru vânzarea lui Gakpo: "Conducerea a finalizat transferul de Boxing Day și i-a dat lui Gakpo permisiunea de a călători în Anglia".


"Cele două cluburi nu vor oferi detalii referitoare la suma de transfer, însă este vorba de un transfer record pentru PSV", a spus și Marcel Brands, managerul general al clubului olandez, pentru site-ul oficial.

Liverpool plătește o sumă fixă de 37 de milioane de lire sterline (42 de milioane de euro) pentru Cody Gakpo. La această sumă se pot adăuga alte 13 milione de lire sterline (14,8 milioane de euro), în funcție de bonusurile stabilite în contract, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!