Caz UNIC in istoria fotbalului! Un om e mai tare decat TOTI seicii! Are echipe in cele mai tari campionate! Cum ajunge Torje sa se bata cu City si United

Autor: Sport.ro
Sambata 30 Iunie 2012, 08:00

	Caz UNIC in istoria fotbalului! Un om e mai tare decat TOTI seicii! Are echipe in cele mai tari campionate! Cum ajunge Torje sa se bata cu City si United

Nimeni nu intelege ce are de gand sa faca omul asta pana la urma! E vorba de o pasiune nebuna, de o afacere extrem de profitabila sau de ceva ce le scapa tuturor?

Patron la Udinese si Granada, Giampaolo Pozzo a mai dat o lovitura! A cumparat-o pe Watford, pe care are de gand sa o transforme dupa modelul celorlalte doua cluburi pe care le detine!

Fanii echipei din Championship se asteapta la minuni de la noul investitor. Cred ca ii va aduce din nou langa United, City si Chelsea in doar un sezon!

Negocierile dintre Pozzo si fostul proprietar, Laurence Bassini, au fost finalizate in ultimele ore dupa negocieri care au durat saptamani bune. La un moment dat, afacerea parea la un pas sa cada, dupa ce Nicolini s-a enervat: "Oamenii astia nu au bani! Nu pot sa fac nimic cu ei! Nu am ce sa discut pana nu imi arata dovezi ca au sumele despre care vorbesc."

Chiar daca managerul Sean Dyche a dus-o pe Watford la cea mai buna clasare din ultimii 4 ani, locul 11, presa din Anglia da ca sigura schimbarea antrenorului. Gianfranco Zola este favorit sa ajunga pe Vicarage Road.

Abia transferat la Granada, in Primera Division, Torje ar putea avea parte de inca o mutare importanta peste un an. Aflat in vizorul lui Arsenal dupa debutul de la Udinese, Torje poate ajunge sub ochii lui Wenger, daca patronul Pozzo decide sa il trimita la noua sa echipa!

Bolnavii de Covid-19 fug din spitale după decizia CCR, deși medicii se roagă de ei să rămână. ”Călcăm pe un teren nesigur”
BRAT