Chelsea Graham Potter Joao Felix Premier League Anglia

Când ar putea Joao Felix să debuteze pentru Chelsea. Potter a fost cât se poate de clar

Portughezul a fost prezentat oficial la Chelsea pe 11 ianuarie, adus sub formă de împrumut de la Atletico Madrid pentru restul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 23:02
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 23:01

Joao Felix valoerază 50 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. În schimb, în 2019, 2020 și 2021 a fost evaluat și la 100 milioane de euro, însă evoluțiile inconstante l-au făcut să-și pardă din valoare.

Când ar putea Joao Felix să debuteze pentru Chelsea. Potter a fost cât se poate de clar

Londonezii de pe Stamford Bridge vor face joi, 12 ianuarie, deplasarea pentru meciul cu Fulham din etapa restantă cu numărul șapte din Premier League.

Graham Potter a evidențiat faptul că Joao Felix ar putea să debuteze în tricoul noii sale formații chiar în meciul cu echipa de pe locul șapte în actuala stagiune a campionatului.

„E foarte drăguț că l-am adus aici și se antrenează deja. Vom vedea dacă putem să-l jucăm în meciul de joi”, a spus Potter, potrivit Sky Sports, referindu-se la faptul că Chelsea are nevoie de aprobare ca Joao Felix să evolueze atât de devreme pentru echipă.

Joao Felix, împrumutat la Chelsea!

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Chelsea plătește 11 milioane de euro pentru împrumutul lui Joao Felix și îi va suporta integral salariul portughezului.

"Chelsea este una dintre marile echipe ale lumii și sper că voi putea să îmi ajut echipa să își atingă obietivele. Sunt foarte, foarte fericit să fiu aici și sunt nerăbdător să joc pe Stamford Bridge", a spus Joao Felix, pentru site-ul lui Chelsea.

În prima parte a sezonului, Joao Felix a jucat în 20 de meciuri pentru Atletico Madrid, a marcat cinci goluri și a oferit trei pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!