Newcastle Axel Witsel Belgia Anglia

Bogații de la Newcastle plănuiesc să transfere un star al Belgiei

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 16:33
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 16:40

Odată cu preluarea clubului de către Mohammed bin Salman, prințul Arabiei Saudite, se anunță și mutări importante pe piața transferurilor, astfel încât Newcastle să devină unul dintre cele mai puternice cluburi din lume. Șeicul vrea să facă transferuri de renume, iar pentru asta încearcă să negocieze deja cu marile cluburi. 

Site-ul Calciomercato scrie că Axel Witsel e ultimul nume de fotbalist important pe care Newcastle și l-a trecut pe listă. "O ofertă tentantă de la gruparea din Premier League l-ar face să plece de la Borussia Dortmund", susține publicația mai sus amintită.

Axel Witsel are 32 de ani, e cotat la 9 milioane de euro și mai are contract cu Borussia Dortmund până pe 30 iunie 2022. La naționala Belgiei mijlocașul central de 1,86 m a strâns 120 de selecții și a marcat 12 goluri. În urmă cu trei ani, Axel Witsel valora 40 de milioane de euro, cea mai înaltă cotă atinsă în carieră.

Newcastle a fost preluată recent de un fond de investiții din Arabia Saudită și a devenit clubul cel mai bogat al lumii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!