Steven Gerrard Liverpool Anglia

"Asta vreau sa fie ultima mea amintire pe Anfield!" Dupa 17 ani de istorie, Gerrard se pregateste de o despartire in LACRIMI

Liverpool se pregateste de un meci emotionant. Legenda Gerrard va juca ultimul meci pe Anfield. Din vara pleaca.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 14:43
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 14:44

2000 de euro a ajuns un bilet pe piata neagra pentru meciul cu Crystal Palace din aceasta etapa. Fanii pregatesc o coregrafie deosebita in tribune, iar atmosfera va fi 100% dedicata lui Stevie G.

Acesta a vorbit pe site-ul lui Liverpool despre cea mai emotionanta zi din cariera sa. Ziua in care va juca ultimele minute pe Anfield.

"Va fi cea mai emotionanta zi pentru mine si familia mea, dar si pentru prietenii si suporterii care m-au sustinut in toata cariera. Va fi ceva ciudat, stiu sigur."

"Toata atentia va fi asupra mea. Nu e ceva ce-mi place neaparat, dar sper ca voi putea sa ofer o performanta buna ca sa castigam. Asta sa fie ultima mea amintire. Va fi o zi dificila, dar vreau sa ma bucur de acest moment"

"Mai am niste meciuri de jucat, nu vreau sa ma gandesc foarte mult la asta. Toti vorbesc despre asta in locul meu. Eu vreau doar sa raman concentrat. O sa am tot timpul sa devin sentimental si emotionat dupa. Imi e frica sa nu cedez emotional si sa arat prea mult", a declarat Gerrard.

Modifică setările cookies