Un om urat de toti fanii lui Liverpool, in topul preferintelor lui Steven Gerrard: "El este cel mai bun antrenor din lume"

Autor: Sport.ro
Luni 11 Mai 2015, 19:40

	Un om urat de toti fanii lui Liverpool, in topul preferintelor lui Steven Gerrard: "El este cel mai bun antrenor din lume"

Steven Gerrard este la doua meciuri distanta de despartirea de Liverpool

"Dupa parerea mea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume", a declarat Steven Gerrard ca replica la cuvintele frumoase pe care managerul lui Chelsea i le-a adresat zilele trecute.

Mourinho a recunoscut ca a incercat sa-l transfere pe Gerrard la fiecare echipa pe la care a trecut.

"Am un respect urias pentru Mourinho. As fi putut semna de trei ori pana acum la echipele lui, la Chelsea, Real si Inter, dar am ales sa raman la Liverpool si el a inteles asta. Orice trofeu castigat cu Liverpool inseamna pentru mine mult mai mult decat daca l-as fi castigat cu orice alta echipa."

Jose Mourinho a spus ca liga engleza va fi mai saraca fara Gerrard, care urmeaza sa ajunga in campionatul Statelor Unite in aceasta vara.

"Imi va lipsi. Eu vrea sa activez mereu in cea mai buna liga din lume, iar cea mai buna liga trebuie sa aiba jucatori fantastici. Gerrard este un jucator pe care am incercat sa il transfer pe unde am fost. E unul dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii.", a spus Mourinho.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies