Anglia

Anunt SOC in Anglia! Managerul sezonului trecut a plecat cu 2 zile inainte de startul sezonului! David Moyes, principalul favorit

Cel mai bun manager in sezonul trecut din Premier League s-a despartit de echipa cu 48 de ore inainte de meciul cu Arsenal din prima etapa a sezonului

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 August 2014, 09:53
Data actualizarii: Vineri 15 August 2014, 09:57

Tony Pulis nu mai este managerul celor de la Crystal Palace! Dupa ce a reusit in sezonul trecut sa duca echipa de pe ultimul loc pana pe pozitia a 11-a, fiind desemnat cel mai bun manager din Premier League in 2013/2014, Pulis spera sa o duca pe Crystal Palace in primele 8 echipe din Anglia in urmatorul sezon.

Numai ca relatia dintre Pulis si Steve Parish, unul dintre sefii de la Crystal Palace, s-a deteriorat iremediabil astfel ca Pulis a plecat de la echipa cu doar 2 zile inainte de startul sezonului! "Desi anuntul oficial spune ca despartirea a fost de comun acord, e mai bine spus ca a fost vorba de un dispret comun" scriu cei de la The Guardian.

Presa din Anglia anunta ca pentru post se bat Malky Mackay, Steve Clarke, Neil Lennon si David Moyes. In weekend, echipa va fi condusa de catre Keith Millen.

Crystal Palace va juca in acest weekend in prima etapa a sezonului contra celor de la Arsenal.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies