Anglia

VIDEO Golul anului în Premier League?! Reușita spectaculoasă din Leeds - United care aduce aminte de execuția lui Hagi cu Columbia 

Rodrigo Moreno, autorul unui gol superb contra lui Manchester United. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 09:08
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 09:19

Leeds și Manchester United s-au întâlnit în runda 26 din Premier League, iar cele două rivale au oferit un meci spectaculos la capătul căruia s-au marcat 6 goluri. 

După primele 45 de minute, partida părea tranșată de elevii lui Ralf Rangnick, după ce Harry Maguire, în minutul 34, și Bruno Fernandes, în minutul 45+5, au reușit să înscrie. Însă Marcelo Bielsa le-a schimbat total atitudinea jucătorilor său la pauză, iar în primele 9 minute din actul secund, Leeds reușea să întoarcă rezultatul și să facă 2-2. 

Cea mai frumos gol al meciului a fost cel de 1-2, marcat de Rodrigo Moreno în minutul 53. Atacantul spaniol l-a învins pe De Gea cu un șut splendid, din colțul terenului, care a amintit de execuția lui Gică Hagi contra Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. 

În cele din urmă, chiar dacă a marcat două goluri într-un minut, Leeds a pierdut partida. Până la finalul meciului, Manchester United a mai punctat de două ori, prin Fred, minutul 70, și Elanga, minutul 88, și a stabilit scorul final, 4-2 pentru gruparea de pe Old Trafford. 

Rezumatul meciului dintre Leeds și Manchester United 

Modifică setările cookies