Unai Emery Aston Villa emiliano Martinez Anglia

Antrenorul de la Aston Villa îl bagă în ședință pe Emiliano Martinez pentru gestul său: ”Voi vorbi cu el”

Antrenorul lui Aston Villa, Unai Emery, va vorbi cu argentinianul Emiliano Martinez, portarul echipei sale, despre felul cum a sărbătorit acesta câştigarea Cupei Mondiale din Qatar, informează L'Equipe.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 13:17
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 13:18

În timpul paradei jucătorilor argentinieni, după victoria din finala cu Franţa, Emiliano "Dibu" Martinez a fost văzut ţinând în mână o păpuşă reprezentând un copil, al cărui chip era acoperit de o fotografie a lui Kylian Mbappe. 

Unai Emery îl trage la răspundere pe Emiliano Martinez

Martinez a fost chiar ironic la adresa starului francez, autor a trei goluri, cântând la vestiar: "Un minut de reculegere... pentru Mbappe", înainte de a fi urmat de coechipierii săi.

Obişnuit cu provocările, Martinez va avea o discuţie cu antrenorul său de la Aston Villa, Unai Emery, atunci când va reveni la echipa de club.

"Când simţi o emoţie puternică, este greu să te controlezi. Voi vorbi cu el săptămâna viitoare despre felul cum a sărbătorit. Îl respect acolo, este cu echipa naţională. După aceea, va fi cu noi şi va fi responsabilitatea noastră. Putem vorbi despre asta", a declarat vineri Emery într-o conferinţă de presă.

AGERPRES.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!