Antonio Conte, mesaj pentru conducerea lui Tottenham: ”Trebuie să reducem acest decalaj”

Antonio Conte Tottenham Anglia Antonio Conte
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 22:05
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 22:05

Tottenham, finalista UEFA Champions League din 2019, își propune ca în perioada următoare să devină o adevărată forță a Europei.

Chemarea lui Antonio Conte la echipa din Albion, în toamna trecută, nu a dat încă roade, Tottenham fiind pe cinci în Premier League, la două puncte de locurile de Champions League. Antrenorul italian de 52 de ani vrea ca echipa sa să devină în viitor o forță, asemenea lui Liverpool, club transformat în totalitate de Jurgen Klopp.

Conte a vorbit, într-o conferință de presă, despre viitorul clubului său, sperând ca echipa să investească suficient de mult în perioada următoare. În același timp, italianul anunță că nu știe dacă va rămâne la club sau nu.

Conte, OUT de la Tottenham?

Daniel Levy a fost informat de Antonio Conte că va trebui să ”spargă banca” și să investească în transferuri, dacă își dorește să îl păstreze la club. Șeful de la Tottenham a reacționat imediat și s-a interesat de Graham Potter, actualul manager de la Brighton, pentru a avea o variantă de înlocuire.

"Când Liverpool a început această muncă cu Jurgen, era o echipă de top, dar nu la modul cum este azi, consolidată cu un manager important, mereu aceeași echipă, investiții mari, bani cheltuiți pe piața transferurilor. Au avut spațiul potrivit pentru a se îmbunătăți și a atinge acest nivel. Acum, după părerea mea, este mai dificil pentru că șansele de îmbunătățire nu sunt atât de mari.

Pentru a reduce acest decalaj, trebuie să cheltuiești mulți bani, pentru că trebuie să cumperi jucători importanți. Trebuie să știi asta, altfel nu poți reduce acest decalaj și nu poți spera mereu într-un miracol.

Suntem total concentrați pe acest sezon. De asemenea, pentru că repet, terminăm acest sezon cu doar 15 jucători și momentan nu este convenabil să le dăm o listă, pentru că aceasta ar fi foarte, foarte, foarte mare! Înţelegeți? Nu este un moment bun pentru a le oferi lista acum", a spus Antonio Conte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!