Anglia

”Am leșinat când am văzut oferta!" Suma colosală cu care îl ademenește pe Manchester City pe Haaland

Manchester City este aproape de un transfer important.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 21:50
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 21:52
Erling Braut Haaland este marea țintă a lui Manchetser City. Atacantul norvegian este foarte aproape de a semna cu echipa lui Pep Guardiola, care este gata să ”spargă banca” pentru a-l aduce pe Etihad.
 
Fostul mijlocaş al echipei Borussia Dortmund şi consilier al clubului din 2018, Matthias Sammer, care este şi consultant pentru Amazon Prime, a estimat, marţi, într-un program de televiziune, că norvegianul Erling Haaland (21 de ani) va avea evoluţii mult mai bune sub îndrumarea antrenorului Pep Guardiola la Manchester City.
  
"Amândoi vor profita unul de celălalt, pentru că, desigur, Pep are anumite idei, pe care le-am putut experimenta timp de trei ani”, a spus Sammer, citat de sport.es, care a lucrat alături de catalan la Bayern Munchen. Balonul de Aur din 1996 a fost directorul sportiv al clubului bavarez în perioada petrecută pe bancă de Guardiola din 2013 până în 2016.
 
Întrebat de salariu pe care îl va avea Haaland la Bayern, Mattias Sammer a spus: ”Când am văzut oferta pentru Haaland am leșinat. Parcă m fost lovit de un bici. Soția mea a trebuit să mă ridice".
 
Potrivit cotidianului german Bild, Haaland, aflat sub contract cu Dortmund până în 2024, ar putea pleca pentru 75 de milioane de euro la sfârşitul acestui sezon dacă se activează o clauză înainte de sfârşitul lunii aprilie.
 
În 12 martie, Daily Mail a mai sugerat că atacantul de la Dortmund, dorit şi de Real Madrid şi PSG în cazul plecării lui Kylian Mbappé, ar fi ajuns la un acord cu Manchester City.
 
Modifică setările cookies