AFACERE COLOSALA in Premier League: tocmai a cumparat-o pe Arsenal! Clubul costa peste 2 MILIARDE DE EURO
Marti 07 August 2018, 19:32

AFACERE COLOSALA in Premier League: tocmai a cumparat-o pe Arsenal! Clubul costa peste 2 MILIARDE DE EURO

Arsenal si-a schimbat actionariatul!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia SPORT.RO pentru telefoane Android si iPhone!

Bucurati-va de fotbal! Spartak - PAOK, marti 14 august de la 20.30, in direct la Pro X!

Bucurati-va de fotbal! FCSB - Hajduk Split, joi 15 august de la 21.30, in direct la Pro TV!

Alisher Usmanov a confirmat ca a decis sa accepte oferta lui Stan Kroenke si sa vanda actiunile detinute la club - Usmanov detinea 30% din club. "Am decis sa-mi vand actiunile de la Arsenal Football Club care ar putea fi cel mai bun club din fotbal.

Ii doresc tot binele si mult succes acestui club formidabile si tuturor celor ale caror vieti si cariere sunt legate de Arsenal" a anuntat Usmanov intr-un comunicat oficial.


Miliardarul american Stan Kroenke vrea sa cumpere intreg pachetul de actiuni de la Arsenal intr-o afacere cotata 1,8 miliarde de lire sterline, peste 2 miliarde de euro.

Kroenke, in varsta de 71 de ani, a obtinut si acordul lui Alisher Usmanov, omul de afaceri uzbek care a devenit intre timp actionar minoritar. Kroenke detine deja 67% dintre actiunile clubului.

Afaceristul american este de parere ca Arsenal ar deveni un club mult mai profitabil si mai performant daca ar avea un unic actionar.39 de morţi, printre care şi 2 români, după prăbuşirea viaductului din Italia. Căutările continuă printre ruine