Adebayor: "Unii dintre jucatorii lui Arsenal au aratat lipsa de respect pentru mine!”

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Septembrie 2009, 13:17
Adebayor: "Unii dintre jucatorii lui Arsenal au aratat lipsa de respect pentru mine!”

Atacantul lui Manchester City, Emmanuel Adebayor, i-a acuzat de "lispa de respect" pe fostii sai coechipieri de la Arsenal, intr-un interviu publicat, vineri, de tabloidul The Sun, in care a incercat sa explice de ce si-a pierdut controlul si l-a calcat pe Robin van Persie.

"Au existat jucatori de la Arsenal ce au refuzat sa-mi stranga mana inainte de joc. Nu pot sa inteleg de ce unii dintre jucatorii echipei Arsenal au aratat lipsa de respect pentru mine", a declarat Adebayor, suspendat trei jocuri de catre Federatia Engleza (FA).

Sambata trecuta, Emmanuel Adebayor l-a faultat pe Van Persie (Arsenal) la o faza a jocului, ranindu-l la fata. Jucatorul olandez a calificat gestul lui Adebayor drept "gratuit si rauvoitor". La randul sau, togolezul a sustinut ca nu l-a faultat intentionat pe Van Persie.

Adebayor, care mai trebuie sa fie judecat de FA pentru modul cum a celebrat golul marcat, in minutul 79, al meciului cu Arsenal, castigat de Manchester City cu scorul de 4-2, a explicat motivul pentru care a avut aceea reactie fata de fanii echipei londoneze.
"Exista o limita a insultelor pana la care un om poate rezista inainte de a ceda. Am fost insultat de oameni care acum sase luni imi scandau numele.

Cand am marcat, am vrut sa le demonstrez ca nu au fost inspirati atunci cand m-au insultat. Am alergat sub efectul emotiei pure. Daca inlaturi emotia din fotbal, cred ca ai o mare problema. Nu a fost vina mea ca am plecat de la Arsenal. Arsene (n.r. - antrenorul Arsene Wenger) a fost cel care a vrut sa accepte oferta venita pentru mine", a explicat jucatorul, care a alergat pentru a celebra golul marcat pana in fata galeriei fanilor din Londra, provocand furia acestora.

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT