Anglia

VIDEO Accidentare horror în Premier League! I-a rupt piciorul adversarului, iar apoi a izbucnit în lacrimi în mijlocul terenului 

Accidentare teribilă în timpul partidei dintre West Ham și Burnley, din etapa 33 din Premier League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 17:48
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 18:01

În minutul 24 al meciului, la scorul de 0-0, Ashley Westwood, mijlocașul celor de la Burnley, a suferit o accidentare îngrozitoare în urma unui duel cu Dusan Vlasic, mijlocașul celor de la Wesy Ham. 

Westwood a făcut o preluare lungă în careul advers și a încercat să trimită mingea unui coleg prin alunecare, moment în care Vlasic a intrat în viteză și a căzut pe piciorul drept al mijlocașului advers.  

Chiar dacă arbitrul a lăsat jocul să continue, Westwood a realizat gravitatea accidentării și a făcut semne disperate spre echipa medicală. 

Reacție impresionantă a lui Vlasic

În momentul în care a realizat ceea ce s-a întâmplat, Dusan Vlasic a îngenunchiat pe teren, și-a pus mâinile în cap și a început să plângă, apoi a mers la fotbalistul accidentat pentru a vedea care este situația și a-și cere scuze. 

Partida a fost întreruptă pentru cinci minute, iar Westwood a fost scos pe targă cu piciorul imobilizat, în aplauzele întregului stadion. 

Modifică setările cookies