Abramovich taie in carne vie la Chelsea: dupa Di Matteo, inca doi IDOLI de pe Stamford Bridge pleaca! Benitez confirma: "Nu am nicio putere, nu ii pot tine!"

Autor: Sport.ro
Sambata 24 Noiembrie 2012, 09:57

	Abramovich taie in carne vie la Chelsea: dupa Di Matteo, inca doi IDOLI de pe Stamford Bridge pleaca! Benitez confirma: "Nu am nicio putere, nu ii pot tine!"

Noul manager al celor de la Chelsea a confirmat, in sfarsit, zvonurile ce vuiau in presa engleza de mai bine de doua luni.

Rafa Benitez a marturisit, aseara, ca nu poate face nimic in prinvita plecarilor lui Frank Lampard si Ashley Cole, patronul Abramovich nefiind dispus sa le mai prelungeasca contractele scadente in vara anului viitor.

Noul antrenor al lui Chelsea spune ca si-ar dori enorm ca cei doi sa ramana la Londra, fiind doi dintre titularii pe care se va baza in continuare, dar decizia a fost deja luata.

"Totul e cam stabilit la club, cred ca Frank si Ashley vor pleca cel tarziu in vara viitoare. Din pacate, nu sunt eu cel care are ultimul cuvant.", a spus ibericul.

Cole, in varsta de 31 de ani, este extrem de aproape de o mutare in capitala Frantei, acesta refuzand ultima oferta facuta de Abramovich: prelungirea contractului cu un an si o diminuare a salariului.

De celalata parte, Frank Lampard, idolul fanilor de pe Stamford Bridge, ar agreea o mutare in orientul indepartat, acesta fiind curtat intens de mai multe echipe din campionatul Chinei, acolo unde s-ar putea reintalni cu mai vechiul sau coleg, Didier Drogba.

 

Klaus Iohannis: ”Strategia de vaccinare anti Covid va fi supusă aprobării în CSAT”
BRAT

Modifică setările cookies