Abramovic e gata de cea mai mare nebunie de la venirea la Chelsea: 1.1 miliarde de euro! Record absolut pentru fotbalul european

Abramovic e gata de cea mai mare nebunie de la venirea la Chelsea: 1.1 miliarde de euro! Record absolut pentru fotbalul european

Noul stadion al lui Chelsea va fi cel mai scump din Europa.

Chelsea a dublat bugetul pentru noul stadion al echipei urmand ca acesta sa coste 1 miliard de lire sterline (aprox 1.12 miliarde de euro), devenind cea mai scumpa arena din Europa! Abramovic a discutat cu oameni de afaceri din China pentru o investitie in refacerea arenei Stamford Bridge.

Costul initial era de 500 de milioane de lire sterline, insa a fost abandonat din cauza complexitatii si a timpului necesar pentru a reface arena. Campioana din Premier League va avea un stadion de 60.000 de locuri, capacitate cu peste 30% mai mare decat in acest moment. Cei de la Chelsea spera ca in 2024 noua arena sa fie gata!

Tottenham se va muta in sezonul viitor pe noua arena care va costa 800 de milioane de lire, insa arena lui Chelsea va depasi aceasta suma. Chelsea va petrece urmatorii 2 ani pe actuala arena inainte ca aceasta sa fie daramata. Cladirile din imprejur urmeaza sa fie demolate incepand cu anul viitor, precum si lucrul la linia de tren adiacenta. Pana va fi construit noul stadion, Chelsea va petrece 4 ani pe alta arena, cel mai probabil Wembley, insa echipa lui Roman Abramovic analizeaza si alte 8 variante.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies