Omul care l-a propus pe Coman la Chelsea si-a dat demisia! Michael Emenalo, victima colaterala in razboiul dintre Conte si Abramovic

Omul care l-a propus pe Coman la Chelsea si-a dat demisia! Michael Emenalo, victima colaterala in razboiul dintre Conte si Abramovic

Michael Emenalo si-a dat demisia de la Chelsea. Fostul jucator nigerian ocupa functia de director tehnic la gruparea engleza de 10 ani.

Potrivit ESPN, Emenalo este o "victima colaterala" a razboiului dintre Antonio Conte si Roman Abramovic. Startul slab de sezon al celor de la Chelsea, precum si infrangerea cu 3-0 cu Roma din UEFA Champions League au accentuat starea de nervozitate si presiunile patronului.

Emenalo era omul care raspundea atat de transferuri de la Chelsea, cat si de partea de scounting. De altfel, la finalul lunii septembrie Emenalo a fost prezent si in Romania, pe Arena Nationala, la derby-ul dintre Steaua si Dinamo. Atunci i-a remarcat pe Nedelcu, Man, Coman şi Tănase si le-a recomandat celor de la Chelsea sa stea cu ochii pe tinerii jucatori ai lui Becali.

Presa engleza a notat in aceasta perioada ca dintre cei patru, Coman a fost cel le-a atras cel mai mult atentia "albstrilor". Jurnalistii englezi au scris chiar ca Chelsea ar fi interesata de achizitia lui Coman si ca in prima faza Coman ar urma sa fie imprumutat pentru a prinde mai multa experienta.

sursa foto: skysports.com

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies