Anglia

A platit 40.000 de lire si apoi a aflat asta! Gafa incredibila a unuia dintre titularii Angliei de la Mondial

Unul dintre cei mai buni jucatori din Premier League din sezonul precedent trece prin momente dificile

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 17:37
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2014, 17:38

 

Ii dau cu terenul in cap :)

Adam Lallana, jucatorul celor de la Southampton care a avut un sezon extraordinar care l-a propulsat pe lista scurta a candidatilor la premiul pentru jucatorului sezonului trecut, premiu castigat pana la urma de Luis Suarez, a intrat intr-un scandal neasteptat.

Mijlocasul de 26 de ani s-ar putea sa fie nevoit sa demoleze terenul de fotbal din curtea casei sale deoarece l-a construit fara sa aiba permisiunea legala! Lallana a cheltuit 40.000 de lire pentru terenul care are si spatiu pentru baschet si e obligat acum sa ceara permisiune retrospectiva. Daca nu o obtine, va trebui sa demoleze terenul!

Lallana locuieste intr-o casa in valoare de 1.5 milioane de lire din Hampshire de doi ani. El s-ar putea muta in aceasta vara oricum, dorind sa plece de la Southampton - Liverpool a facut o oferta de 25 de milioane de lire pentru internationalul englez.

Lallana este in lotul nationalei Angliei pentru Mondial, fiind titular in partida amicala cu Peru din weekendul trecut. El are sanse mari sa fie in primul 11 al lui Hodgson si in meciurile de la Mondial

VEZI AICI IMAGINI CU CASA LUI LALLANA

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies