A facut 2 ani de INCHISOARE pentru viol, acum e aproape sa primeasca sansa vietii! Anuntul fostului sau club

A facut 2 ani de INCHISOARE pentru viol, acum e aproape sa primeasca sansa vietii! Anuntul fostului sau club

Faptul ca a marcat 35 de goluri in 42 de meciuri intr-un singur sezon n-avea cum sa ramana neobservat. Fostul sau club vrea sa-i mai acorde o sansa.

Atacantul Ched Evans a fost eliberat din inchisoare dupa aproape 2 ani si jumatate de detentie. Instanta l-a gasit vinovat de viol in 2012. Dupa ce a executat jumatate din pedeapsa de 5 ani la care fusese condamnat, Evans a primit vestea ca va fi eliberat. Acum se confrunta cu o situatie teribila: nimeni nu mai vrea sa ii ofere un contract!

Nu mai putin de 157.000 de oameni au semnat o petitie prin care echipei din Sheffield i se cere sa nu-l primeasca inapoi pe Evans! In ciuda apelului, conducatorii au luat o decizie care a nemultumit o parte importanta a fanilor. Galezul va fi primit la antrenamente incepand cu finalul acestei saptamani. Managerul Nigel Clough sustine ca decizia de a-i oferi sau nu un contract lui Evans depinde exclusiv de sefii sai, printul Abdullah Bin Musa'ad Bin Abdul Aziz din Arabia Saudita si omul de afaceri Kevin McCabe.

Evans a marcat nu mai putin de 35 de goluri in 42 de partide jucate pentru Sheffield United in sezonul 2011-2012. Fotbalistul si-a sustinut nevinovatia pe toata durata anchetei, iar dupa eliberarea sa, luna trecuta, a realizat un clip in care se apara de atacurile suporterilor. Evans, 25 de ani, e gata sa faca totul pentru a fi reangajat de Sheffield, singura care i-a intins o mana, chemanandu-l sa se pregateasca la prima echipa dupa o perioada de cosmar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies