A costat cat Chiriches, meciurile cu Steaua l-au facut celebru: "Cum ati putut da atatia bani pe el?" Cate milioane a pierdut un club din Premier League in cateva luni

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 18:23

	A costat cat Chiriches, meciurile cu Steaua l-au facut celebru: "Cum ati putut da atatia bani pe el?" Cate milioane a pierdut un club din Premier League in cateva luni

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Cei de la Cardiff City au emis un comunicat oficial prin care au criticat dur transferurile facute de fostul manager, Malky Mackay, si Ian Moody, fostul sef al departamentului de recrutare. Principalul motiv este transferul lui Andreas Cornelius, adus vara trecuta cu 8,5 milioane de lire si vandut dupa numai 7 luni inapoi la FC Copenhaga.

Cornelius a jucat doar 11 meciuri la Cardiff fara sa marcheze si a fost inclus recent intr-un top facut de Daily Mail al celor mai proaste transferuri din istoria Premier League. Atat patronul Vincent Tan, cat si seful executiv Simon Lim au criticat mutarea.

"Actionarii principali si-au exprimat supararea pentru o pierdere atat de mare si cred ca aceasta se datoreaza managementului imprudent al celor care s-au ocupat de asta inainte" a spus Simon Lim. "Au existat multe speculatii ca pierderile clubului ne-au determinat sa vindem. Asta e, din pacate, adevarat. Am luat decizia dificila sa amortizam pierderile pentru binele clubului. In cazul lui Cornelius, cel care a costat clubul putin sub 10 milioane de lire, am avut o pierdere totala de 8.5 milioane incluzand sumele de transfer, salariul si compensatiile platite catre agentul jucatorului si alte cheltuieli" a spus Vincent Tan.

Cornelius a impresionat in sezonul trecut de Europa League, cand a jucat cu FC Copenhaga impotriva Stelei.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies