Imperiul contraataca. Caterinca cu Ionut Chirila: "Vom juca impotriva unui Imperiu!" E cel mai optimist antrenor din Liga I :)

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 19:46

	Imperiul contraataca. Caterinca cu Ionut Chirila: "Vom juca impotriva unui Imperiu!" E cel mai optimist antrenor din Liga I :)

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua ndash; Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland ndash; Southampton si duminica 18:00 Arsenal - Liverpool!

Antreonul de la Concordia Chiajna, Ionut Chirila, a iesit in evidenta cu cele mai ciudate declaratii inainte de meciul cu Steaua.

"Vom juca impotriva unui Imperiu!", a spus Chirila despre intalnirea cu Steaua. Dupa ce presedintele Astrei, Dinu Gheorghe, a spus ca Reghe va avea un meci usor impotriva celor de la Chijna, Chirila a izbucnit din nou: "Cum vine asta? Daca eu sunt prieten cu Reghe si il vizitez sau ma intlesc cu el la Monte Carlo, inseamna ca nu imi respect meseria?"

Antrenorul Chiajnei are mare incredere in fanii echipei. "La meciul de vineri vom avea peste 10.000 de suporteri ai Concordiei in Ghencea."

Partida dintre Steaua si Chiajna se joaca vineri, de la ora 21:30.

Condițiile pentru evenimente, de la 1 august. Pot participa persoane vaccinate, cu test negativ sau trecute prin boală
BRAT
Modifică setările cookies