SCANDAL inainte de Steaua - Chiajna! Chirila: "Dinu Gheorghe e parasutat in fotbal!" Replica: "Eu vreau sa bata Chiajna mai mult decat isi doresc ei!"

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Februarie 2014, 16:45
Data actualizarii: Joi 13 Februarie 2014, 16:44

Spiritele s-au incins inainte de Steaua - Chiajna, meciul de vineri seara. Presedintele celor de la Astra Giurgiu - Dinu Gheorghe - a avut un conflict verbal cu antrenorul celor de la Chiajna - Ionut Chirila.

Ionut Chirila: "Dinu Gheorghe are o cultura fotbalistica egala cu a instalatorului de la hotelul unde fac eu antrenamente. A fost parasutat in fotbal. Nu are nici o competenta sa analizeze fotbalul. Si acest om isi permite sa vorbeasca despre noi, despre mine... Eu am facut jucatori de 50 de milioane in Romania. Il mai rog o data sa se stapaneasca cand vorbeste de echipa mea", a spus antrenorul Chiajnei la Dolce.

Replica lui Dinu Gheorghe a venit rapid: "Mi-as dori sa castige Chiajna, mai mult decat cei de la Chiajna, dar nu vor putea. Sunt suporterul numarul unu al Chiajnei in acest meci. Lui Chirila ii doresc sa aiba mai multa minte. Sa fie mai precaut. E bine ca un antrenor sa nu intre in discutii cu un presedinte".

"Mai multa minte trebuie sa aiba conducatorii care acuza o echipa inaintea unui meci", a raspuns Chirila.

Astra e lider in Romania cu 42 de puncte, Petrolu e pe doi - 40 de puncte, iar Steaua e pe trei - cu 39. Campioana are doua restante din tur, programate pe 14 feb. - Chiajna si 18. feb - U Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!