36 de milioane de euro si un salariu de 6 milioane pe an! Mega-oferta pregatita de Manchester United pentru un super pusti

36 de milioane de euro si un salariu de 6 milioane pe an! Mega-oferta pregatita de Manchester United pentru un super pusti

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

SHAW, DORIT DE MANCHESTER UNITED

Dupa plecarea lui Moyes, Manchester United pregateste deja planul de transferuri pentru sezonul viitor. Pe lista lui United se afla si pustiul-senzatie din Anglia, Luke Shaw, de 18 ani, dorit si de Jose Mourinho la Chelsea pentru sezonul urmator.

Guardian scrie ca Manchester United vrea sa bata oferta lui Chelsea si sa ofere 36 de milioane de euro pentru Luke Shaw, jucatorul urmand sa incaseze un salariu anual de 6 milioane de euro, daca va accepta sa joace pe Old Trafford.

AR FI CEL MAI BINE PLATIT TANAR BRITANIC

Daca United, Shaw si Southampton vor bate palma pentru acest transfer, Shaw va deveni cel mai bine platit tanar britanic, peste Januzaj, care incaseaza 60.000 de lire pe saptamana la Manchester United.

PESTE 150 MILIOANE DE EURO PENTRU TRANSFERURI

Manchester United vrea sa isi reconstruiasca echipa la vara, iar presa britanica anunta ca pentru asta clubul a pregatit o suma impresionanta exclusiv pentru transferuri. United va cheltui peste 150 de milioane de euro la sfarsitul acestui sezon ca sa se asigure ca dezastrul din 2014 nu se va mai repeta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies