Alte sporturi

Sportivul roman care nu crede in CORONAVIRUS! "Prima iesire dupa marea vrajeala!" Mesajele postate pe retelele de socializare au atras atentia

Pandemia de coronavirus a blocat intreaga lume, insa usor usor totul isi revine la normal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2020, 17:35
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2020, 17:40

Sandu Lungu, luptatorul roman care este cunoscut si ca 'Muntele Bihorului', este sceptic in ceea ce priveste pandemia de COVID-19 si a postat o serie de mesaje pe contul sau oficial de Facebook.

Pe 15 mai, in prima zi dupa ce s-a terminat starea de urgenta din tara noastra, Lungu a postat o poza si a scris in descriere: "Prima iesire dupa mare vrajeala." Acesta nu este singurul mesaj postat de luptator, care mai are postari de acest gen, unde a mai scris: "Totul este o vrajeala!" sau "Nu vor sa ne informam."

Sandu nu surprinde, deoarece este cunoscut ca o persoana dezinvolta si deschisa. Pagina sa oficiala de Facebook este apreciata de peste 173 de mii de oameni, care i-au adresat si critici la aceste postari.

Sandu Lungu a luptat in K1 sau KickBoxing, dar acum s-a axat pe MMA. Are 16 victorii din 20 de meciuri in MMA si este un adversar de temut la cele 160 de kilograme ale sale.

Modifică setările cookies