"Deschideti ochii, iesiti in strada!" Campioana care nu crede in coronavirus si vrea o REVOLUTIE

coronavirus Stiri "Deschideti ochii, iesiti in strada!" Campioana care nu crede in coronavirus si vrea o REVOLUTIE
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 17:46
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 18:10

Atleta germana Alexandra Wester (26 de ani) si-a luat inima in dinti si a criticat in mod public politica aplicata de majoritatea statelor lumii in lupta cu inamicul Covid-19.

Mai mult, ea a cerut o mobilizare generala pentru recastigarea drepturilor inggradite.
 

Campioana a Germaniei si participanta la marile competitii in proba de saritura in lungime, Alexandra a tinut un discurs cu tenta emotionala pe pagina de Instagram, ea adunand in timp scurt peste 50.000 de vizualizari, semn ca filmuletul s-a viralizat pe internet.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wavy out here

A post shared by Alexandra Wester (@alexavalerie) on

Pe scurt, ea a acuzat in termeni duri mass-media si clasa politica pentru restrictiile din ultima perioada, sustinand ca oamenii sunt manipulati pentru a fi lipsiti de libertate. In plus, solutia gasita de sportiva germana este una radicala. ”Impreuna ne vom ridica, divizati vom cadea. Mergeti chiar acum si faceti demonstratii legale in tarile voastre. Ridicati-va vocea pentru ca suntem tratati gresit”, a precizat Alexandra in explicatia postarii.

”Deschide ochii si stai in picioare pentru drepturile tale”, a mai spus Wester, a carei opinie revolutionara e impartasita si de iubitul ei, Joshiko Saibou, baschetbalist in nationala Germaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!