GALERIE FOTO Larisa Iordache, după a șaptea operație: "M-am speriat foarte tare! Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată"

Larisa Iordache Alte sporturi EXCLUSIV "Pentru asta s-a reapucat de gimnastică". Larisa Iordache dă totul pentru o medalie olimpică: cum se simte
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 13:27
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 13:57

Larisa Iordache (25 de ani) a trecut prin noi momente dificile din cauza problemelor medicale.

Gimnasta a suferit o accidentare chiar înaintea finalei de la bârnă de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, diagnosticul primit fiind entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Larisa a sperat până în ultima clipă că va putea lupta pentru medalie, dar a fost nevoită să renunțe din cauza problemelor medicale.

Larisa Iordache: "N-am putut să mă ridic deloc din pat, nu mi s-a mai întâmplat niciodată"

Sportiva legitimată la CS Dinamo a suferit o intervenție chirurgicală la Viena, în urmă cu câteva zile, iar ulterior i-a anunțat pe fani prin ce a trecut. A fost a șaptea operație din cariera Larisei Iordache.

  • Larisa Iordache

"Am avut niște stări de rău și somnolență. Nu am putut să mă ridic deloc din pat, nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată, la nicio intervenție. 

Piciorul e mult mai bine, nu mă mai doare atât de tare. E o tăietură. La operația asta m-am speriat foarte tare și am avut multe emoții. Am făcut-o pentru a fi bine, glezna îmi dădea dureri mari, nu puteam să mai merg", a spus Larisa Iordache pe rețelele sociale.

Ghinioanele au urmărit-o pe Larisa Iordache în 2021

Gimnasta a avut un an umbrit de numeroase evenimente triste, cel mai dureros dintre acestea fiind pierderea mamei înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. 

În plus, accidentările repetate au dus la ratarea finalei olimpice de la bârnă, acolo unde nu a mai putut concura pentru o medalie. 

"După 3 zile de la evenimentul nefericit care s-a întâmplat în familia mea, am intrat într-o mica depresie și cu ajutorul antrenorilor mei m-am ridicat ușor, ușor. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni, nu mai voiam să comunic, iar domnul Cristi m-a luat de umeri și mi-a zis "Campionul din tine nu vrea să renunțe" și atunci m-am trezit la realitate și am zis că nu vreau să renunț" a declarat Larisa Iordache, citat de Sportsnet.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!