Larisa Iordache accidentare operatie Alte sporturi

GALERIE FOTO Larisa Iordache, în fața celei de-a șaptea operații. Mesajul emoționant transmis de pe patul de spital 

Larisa Iordacje (25 de ani) trece printr-o perioadă dificilă, urmând să fie supusă unei noi operații.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 13:38
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 13:51

Gimnasta este internată la Viena, unde va fi supusă celei de-a șaptea operații din carieră. Intervenția chirurgicală va fi la gleznă, parte a piciorului afectată după accidentarea suferită la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

”Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e. Pentru mine, azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă.

A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng! Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.). Dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să îmi mai creeze probleme”, a scris Larisa Iordache pe contul de Facebook. 

Ghinioanele au urmărit-o pe Larisa Iordache în 2021
 

Gimnasta română a avut un an umbrit de numeroase evenimente triste, cel mai dureros dintre acestea fiind pierderea mamei înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. 

În plus, accidentările repetate au dus la ratarea finalei olimpice de la bârnă, acolo unde nu a mai putut concura pentru o medalie. 

"După 3 zile de la evenimentul nefericit care s-a întâmplat în familia mea, am intrat într-o mica depresie și cu ajutorul antrenorilor mei m-am ridicat ușor, ușor. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni, nu mai voiam să comunic, iar domnul Cristi m-a luat de umeri și mi-a zis "Campionul din tine nu vrea să renunțe" și atunci m-am trezit la realitate și am zis că nu vreau să renunț" a declarat Larisa Iordache, citat de Sportsnet.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!