Investitie de 14 milioane de euro in Constanta! Au fost semnate actele pentru inceperea lucrarilor

sala polivalenta sala polivalenta bucuresti Sala Polivalenta Cluj sala polivalenta constanta sala polivalenta iasi Alte sporturi Investitie de 14 milioane de euro in Constanta! Au fost semnate actele pentru inceperea lucrarilor: doar in Bucuresti si Cluj s-a mai realizat asa ceva
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Decembrie 2018, 18:30
Data actualizarii: Luni 17 Decembrie 2018, 18:34

Romania ar putea avea in curand patru sali polivalente.

Dupa cele de la Bucuresti si Cluj si proiectul anuntat la Iasi, acum si Constanta pregateste constructia unei sali ce va avea o capacitate de 5.000 de locuri.

Compania Nationala de Investitii a anuntat ca a fost semnat contractul pentru startul lucrarilor, iar intregul proiect va costa 14 milioane de euro. Lucrarile sunt programate sa dureze 27 de luni, iar sala va putea organiza meciuri de handbal, baschet si volei.

Pana acum, cea mai mare Sala Polivalenta din Romania este cea din Cluj, cu o capacitate de 7.227 de locuri. Sala din Bucuresti are o capacitate de 5.300 de locuri. Proiectul salii este unul grandios. Polivalenta din Iasi ar urma sa aiba o capacitate de 16.000 de locuri si un pret pe masura: 55 de milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!