asus Advertoriale

(P) ASUS ROG Strix: laptopuri care țintesc victoria în eSports

În competițiile înverșunate din eSports care au loc la cel mai înalt nivel, dar și în partidele multi-player online, uneltele pe care le folosești sunt cele care fac diferența între învins și învingător.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 10:00
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 10:13

Laptopurile ROG Strix sunt cea mai bună opțiune pentru jucătorii care au nevoie de putere la foc continuu și afișaje cu viteze amețitoare în jocuri grație ratelor de împrospătare de 300 Hz care oferă o experiență de joc foarte cursivă indiferent de situație, fără pericolul întreruperilor care te împiedică să te concentrezi pe victorie.

Pentru a fi cu adevărat bun trebuie să îi învingi pe cei mai buni, acesta este motivul pentru care laptopurile ROG Strix sunt alegerea principală a celor care se joacă la cel mai înalt nivel, învingând cu succes orice provocare datorită procesoarelor rapide Ryzen din seria 5000 și plăcilor video de ultimă generație produse de AMD și NVIDIA.

ROG Strix G15 G513: un profil atletic și atrăgător

Până și cele mai accesibile laptopuri ROG Strix îți oferă un nivel superior de performanță în titlurile eSports populare ale momentului, ROG Strix G15 G513 fiind o configurație care te va uimi din toate punctele de vedere.

Varianta de carcasă Original Black reușește să mențină eleganța și sportivitatea cu care te-ai obișnuit de la un laptop de gaming ROG datorită pictogramelor subtile și tăieturilor care ornează exteriorul capacului și partea de jos, atrăgând privirile indiferent de unghiul din care este observat. Tastatura și accentele de iluminare controlate de programul Aura Sync îți permit să personalizezi laptopul ROG Strix G15 G513 după propriul gust.

Nu trebuie să uităm însă performanța, pentru că la interiorul lui ROG Strix G15 G513 pulsul este dat de un procesor AMD Ryzen 7 5800H și o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti cu suport pentru desenarea razelor de lumină, o tehnologie care oferă detalii incredibile în jocuri menținând o viteză superioară care este posibilă datorită afișajului la 300 Hz cu suport pentru Sincronizare Adaptivă ce elimină efectiv artefactele vizuale și minimalizează tremurul de imagine, lucruri care contribuie la o grafică foto realistă. Ecranul cu margini ultra-subțiri îți încadrează perfect câmpul vizual, minimalizând în acest fel toate elementele care îți pot distrage atenția atunci când te joci.

ROG Strix G15 G513 Advantage Edition: un laptop cu care poartă semnătura AMD

Un model interesant al gamei Strix este ROG Strix G15 G513 Advantage Edition, un laptop care dublează puterea de foc oferită de AMD pentru că folosește un procesor Ryzen 9 5900HX și o placă video Radeon 6800M cu nu mai puțin de 12 GB de memorie VRAM.

Acest două componente puternice AMD lucrează în tandem datorită tehnologiilor SmartShift și Smart Access Memory, profitând astfel de viteza afișajului de 15.6 inch la 300 Hz cu timp de răspuns de doar 3 milisecunde, care face ca totul să se miște fluid.

Designul original a fost denumit All Black-AMD și reușește să se diferențieze vizual, beneficiind în plus și de un capac Armor personalizabil care poate fi înlocuit cu unul dintre capacele incluse în pachet sau cu capace pe care ți le poți printa 3D singur. Cum este de așteptat, nu lipsesc accentele luminoase controlate de Aura Sync.

Răcirea acestei puteri impresionante este asigurată de un sistem eficient cu compus termic metal lichid care acoperă ambele procesoare, o cameră de vapori care are rolul de a crește zona de răcire disponibilă și nu mai puțin de patru prize de ventilație care măresc spațiul termic disponibil cu 25 W în modul de funcționare Turbo.

ROG Strix SCAR 15 G533: victoria este în mâinile tale

Modelul de top al gamei este ROG Strix SCAR 15 G533, un laptop care se distinge printr-o linie de design a cărei piesă principală este baza translucentă a tastaturii ce permite vizualizarea componentelor interne. Soluția de personalizare Armor Cap accentuată de iluminarea stilizată Aura Sync și de liniile tăiate cu precizie pe capac îți permit să adaugi un plus de culoare și individualitate.

Cei mai buni jucători aleg întotdeauna cel mai bun laptop, adică un model ROG Strix SCAR 15 G533 cu procesor AMD Ryzen 9 ce poate fi overclockat pentru extra performanță, o placă video NVIDIA GeForce RTX 3080 de ultimă generație cu 16 GB VRAM. Frecvențele ridicate susținute fără întrerupere sunt posibile datorită folosirii unui sistem de răcire cu 4 ieșiri pentru fluxul de aer cald respins de ventilatoare cu 84 de lame și compus termic metal lichid, care este capabil să țină procesorul mai rece cu 16 grade față de compușii termici obișnuiți, performanță care se traduce și printr-o operare la un nivel de zgomot scăzut.

Performanța de care este capabil ROG Strix Scar 15 G533 nu ar fi posibilă fără precizia oferită de tastatura cu mecanism opto-mecanic car folosește taste cu cursă amplă de 1.9 mm și cu întârziere de doar 0.2 milisecunde, testate pentru a rezista la peste 100 de milioane de apăsări.

ROG Strix SCAR 15 G533 este fără echivoc laptopul de gaming fără compromisuri care în mâini pricepute poate aduce victoria în orice turneu eSports.

Toate acest laptopuri pot fi cumpărate direct de pe site-ul oficial, din secțiunea eShop ROG România, motiv pentru care te invităm să consulți oferta curentă. Iar dacă achiziționezi orice laptop de gaming până pe 19 decembrie primești CADOU și un rucsac ROG pentru laptopuri de până în 17 inch.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!